Individuele trajecten

Kennismakingsgesprek

Elk traject start eerst met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek toetsen we af wat jij juist verwacht, wat ik jou kan bieden en of er een match is. Dit gesprek kan online of bij mij thuis plaats vinden.
Indien er een match is, stap je in in het traject van keuze. Deze trajecten lopen over een periode van maximum 3 à 4 maanden. Ik raad aan om niet meer ruimte te laten tussen de sessies, zodat de focus behouden blijft.


PRIJS: 30 euro, duur max 0,5 uur (indien je een traject opstart, gaat de kost van dit gesprek van je totaalbedrag)

Basistraject

Dit traject omvat drie coachings-sessies van 1,5 uur en drie lichaamssessies van 2 uur. De coachings-sessies bestaan uit gesprek afgewisseld met oefeningen en duren anderhalf uur. De lichaamssessies zijn naakt op de tafel, het geslacht en de bips worden afgedekt, deze duren twee uur. Je kiest zelf de volgorde van de sessies. Je kan dus starten met een coachings-sessie en dan afwisselend lichaamssessies of eerst drie coachings gevolgd door drie lichaamssessies, … daar ben je zelf vrij in.
Je kiest voor dit traject wanneer je voelt dat je een andere vorm van intimiteit wil beleven in je leven. Het zijn de eerste stappen in de wereld van intimiteit en je wilt het rustig aan opbouwen.


PRIJS: 590 euro, inclusief het kennismakingsgesprek.
DUUR: 1 x 0,5 u, 3 x 1,5 u en 3 x 2u verspreid over min 1,5 maand en max 4 maanden.

Deep dive traject

Dit traject omvat twee coachingsessies, twee lichaams-sessies en een yoni- of lingamritueel. De coachings-sessies bestaan uit gesprek afgewisseld met oefeningen en duren anderhalf uur. De lichaamssessies zijn naakt op de tafel, het geslacht en de bips worden afgedekt, deze duren twee uur. Het yoni-of lingam ritueel duurt drie tot vier uren en is volledig naakt.
Je kiest voor dit traject wanneer je al wel wat ervaring hebt opgedaan rond verschillende vormen van intimiteit. Je voelt je klaar om sacred sexuality in je leven te ontvangen en heling te doen op jouw seksuele energie. Je wil niet meer verbinden vanuit lust, wel vanuit een volwaardigere, diepere connectie. De volgorde in dit traject ligt wel vast, je start en eindigt met een coachingssessie, voor een lingam – of yoniritueel is er minstens één lichaams-sessie. De keuze is nog wel vrij om de twee lichaams-sessie voor het ritueel te doen of om er één voor en één na te doen.

BELANGRIJK: Dit traject loopt tot september 2023 enkel voor mannen, dus enkel voor het lingam-ritueel. Vanaf september 2023 bied ik dit ook aan voor vrouwen. Wil je dit graag nu ervaren, contacteer me, ik kan jou doorverwijzen naar heel fijne ervaren vrouwenhanden.


PRIJS:  690 euro, inclusief het kennismakingsgesprek.
DUUR: 1 x 0,5 u + 2 x 1,5 u + 2 x 2u en 1 x 3 u verspreid over min 1,5 maand en max 4 maanden

Neem  contact op wanneer je interesse hebt…

Back to top