Regain your sensual power

Regain your sensual power * jaartraject voor vrouwen

Vrouwen dragen zo een kracht in zich.
De kracht van sensualiteit, de kracht van hun seksuele vuur.
Door de jaren heen is hier een stevige lading op gekomen: taboe, afwijzing, schaamte, angst, slachtoffer-dader… We zijn gaan grijpen, terugdeinzen, pleasen, afdekken, te ver openen.
Met dit jaar traject bied ik een bedding om samen terug zacht te openen, zacht te openen in jouw eigen sensualiteit. Niet om iemand te pleasen, niet om iemand te krijgen, wel voor jouzelf, om terug die kracht te omarmen die daar in jou ligt te smeulen, te wachten tot jij het terug omarmt.
Een kracht die niet alleen ten goede komt in jouw seksuele beleving, wel in jouw hele leven. Je gaat levenslust terug aanwakkeren wat jou energie en goesting brengt in het leven en zelfzekerheid en kracht en creativiteit en en en…Een jaar lang, van september tot juni komen we maandelijks één dag samen om te delen, te helen, om onder vrouwen onze sensualiteit te herwinnen. Zodat we afsluiten in juni als 13 krachtige koninginnen, priesteressen,…Stap voor stap bouwen we op, vertragen, terug voelen, zakken in ons lichaam, in ons bekken en we ontdekken nieuwsgierig ons eigen sensuele vuur waar we mee spelen, zachtjes of intens, speels of intiem, … hoe het kloppend voelt.
We omarmen elk deel (vreugde, plezier, schaamte, woede, schuld, lust, liefde,….) dat zich wil tonen en ervaren de kracht die achter en in elk emotie schuilt.
Ik neem jullie mee om te gaan voelen waar de grenzen liggen en hoe we die voelen in ons lichaam, wanneer we terugdeinzen, wanneer we uitreiken en wanneer we in ons centrum staan.
Individuele oefeningen wisselen we af me oefeningen in duo en in groep.
Ik put uit een arsenaal van vormen: bewegingen , stem gebruiken, creativiteit, visualisaties, oefeningen in aanraking, stilte en helderheid creëren, …
Bij dit alles volg ik het tempo van de groep en nodig ik jullie uit om zachtjes uit jullie comfortzone te komen (niet in de paniekzone).
Praktisch
Dit is de eerste editie. Voor dit hele traject vraag ik 999 euro in early bird, 1.111 euro vanaf eind juli en je kan ook afbetalen per maand.
De plaatsen zijn ook beperkt tot minstens 5 en maximum 13 vrouwen, niet meer!
Ik nodig jou uit heerlijkerd om dit mee te beleven!
Ik nodig jou uit prachtexemplaar om je ware zijn ten volle te leven!
Ik nodig jou uit om jouw sensuele vuur te laten smeulen, branden, wakkeren, hoe het kloppend voelt voor jou!Wil je nog wat meer horen? Beluister hier mijn podcast over het traject: https://www.buzzsprout.com/2143157/12884908
Locatie: De Verscholen tuin in Deurne
Data: zaterdagen 23 september, 21 oktober, 18 november, 16 december, 27 januari, 24 februari, 23 maart, 20 april en 1 juni telkens van 10u tot 17
Inbegrepen: water, thee, versnapering voor tijdens de koffiepauzes en ’s middags een kom warme soep (look, ui, gluten- en lactosevrij). Zelf je boterhammen of lunch voorzien.

Contact

email: [email protected]
gsm: 0032 473 73 19 77

Adres

Alle sessies gaan door op mijn thuisadres
Tien-gebodensteeg 9
2060 Antwerpen

(dit vindt de gps niet, adres voor gps: Lange Beeldekensstraat 215)

Social media

Her-Leef

Sandra Decadt

© 2021 HerLeef, Sandra Decadt. Alle rechten voorbehouden | Design – Design Bear | Portretten ‘Welkom’ en ‘Wie ben ik’ door Anneleen DW Fotografie

Back to top