Lingam ritueel | Yoni ritueel

Ritueel ontvangen voor jezelf

Het lingam- of yoni ritueel is een ritueel ter ere van het mannelijke/vrouwelijke, de lingam of yoni als toegangspoort tot het goddelijke.
Het brengt onze seksualiteit terug naar de zuiverheid, de pure levensenergie, die we in het ritueel verspreiden door het hele lijf.

Voor mij is het ritueel een inwijding in de vrouwelijke seksualiteit zowel voor vrouwen in het yoniritueel als voor mannen in het lingamritueel.

Ik bied dit ritueel niet meer apart aan. Ookal is het voor vele mensen al uitzonderlijk om 2 tot 3 uur zeer bewust en liefdevol aangeraakt te worden, toch voelt dit voor mij niet voldoende om op alle lagen te mogen landen. Ik kies ervoor om in de vertraging te gaan en het ritueel op te splitsen in minstens 2 sessies waarbij er telkens een duidelijke grens is.

Mensen die nog niet met mij hebben samengewerkt, nodig ik eerst uit voor een lomilomi. Zo kan jouw lichaam wennen aan mijn aanraking en de omgeving. Nadien volgen dan voor mannen minstens 2 sessies en voor vrouwen minstens 3 sessies.
Mannen die al met mij hebben samengewerkt, ontvangen minstens 2 sessies: in de eerste sessie is de uiterste grens het aanraken van de ontblote lingam. In de tweede sessie is de uiterste grens de massage van de lingam. Het is uiteraard mogelijk dat we niet zo ver geraken, omdat een essentieel onderdeel van het ritueel is om doelloos en zonder verwachtingen te ontdekken waar jouw eigen grens ligt en wat kloppend voelt voor de ontvangen. Er kunnen dan aanvullende sessies geboekt worden.
Vrouwen die al met mij hebben samengewerkt ontvangen minstens 3 sessies: in de eerste sessie is de uiterste grens het aanraken van de ontblote yoni. In de tweede sessie is de uiterste grens de massage van de buitenkant van de yoni. In de derde sessie is de uiterste grens de massage van de binnenkant van de yoni. Het is uiteraard mogelijk dat we niet zo ver geraken, omdat een essentieel onderdeel van het ritueel is om doelloos en zonder verwachtingen te ontdekken waar jouw eigen grens ligt en wat kloppend voelt voor de ontvangen. Er kunnen dan aanvullende sessies bijgeboekt worden.

Waarom zou je ervoor kiezen om dit ritueel te doen?

 • een ritueel brengt je op een diepere laag in connectie met jouw lichaam, je kan niet anders dan helemaal landen in jouw lichaam
 • het brengt jou terug in contact met jouw yoni/lingam, wat de toegangspoort is tot zoveel lichaamswijsheid
 • het is een ering aan de godin/god in jezelf
 • de ering werkt door op jouw zelfbeeld, creatiekracht, manifestatiekracht
 • het heelt trauma dat opgeslagen ligt in ons geslacht
 • mogen genieten zonder meer
 • mogen ontvangen zonder te geven
 • doelloos en vanuit onvoorwaardelijke liefde aangeraakt worden over jouw hele lichaam

Een sessie is telkens jouw unieke ervaring in dat moment en kan bestaan ​​uit:

 • Verschillende soorten massagetechnieken;
  ontspannings- en dieptemassage, triggerpoints, meridiaanpunten, intuïtief holistisch en tantra.
 • Lichaamsgerichte technieken zoals dansen, visualisaties, ademen
 • Delen en reflectie
 • Stilte
 • Meditatie

PRIJS & DUUR
Voorafgaande LomiLomi: 150 euro (2 uur)
2 sessies voor mannen: 450 euro (2 x 3 uur)
3 sessies voor vrouwen: 675 euro (3 x 3 uur)
Aanvullende sessies: 225 euro/ sessie(3 uur)

*Factuur is mogelijk.  Dan komt er 21% bovenop het vermelde bedrag.


RESERVATIE
Je kan zelf jouw sessies rechtstreeks reserveren in mijn agenda via onderstaande links. Ik raad aan om minstens 14 dagen en maximum 1 maand tussen jouw sessies te laten

Voor de voorafgaande lomilomi: https://calendly.com/sandradecadt1/lomilomi
Voor de verschillende sessies van het yoni – of lingamirtueel (je hebt elke sessie apart te boeken) : https://calendly.com/sandradecadt1/yoni_lingamritueel


(Beeld van Armand Wils)

Ritueel aanleren voor je partner

Wil je dit ritueel graag aan jouw partner geven? Dat kan!
Ik neem je er graag in mee. In een individuele sessie van twee en een half uur à drie uur neem ik jou mee in de verschillende stappen van het ritueel en leer ik jou de basis van sacred & present touch en de lingam-massage aan. We gaan niet alleen in praten, ook in ervaren. We doen samen de landingsoefeningen en een stuk van de massage, zodat je het ritueel helemaal belichaamd kan doorgeven.


PRIJS: 210 euro
DUUR: 2,5 a 3 uur
*Factuur is mogelijk.  Dan komt er 21% bovenop het vermelde bedrag.

Ritueel aanleren als koppel

Wil je dit ritueel graag aanleren terwijl we het samen aan jouw partner geven? Dat kan!
In een individuele sessie neem ik jullie als koppel mee in de theorie, om dan nadien een volledig ritueel te begeleiden, waarbij ik de gever begeleid in het geven en de ontvanger een heerlijke full body massage mag ontvangen van vier handen.

BELANGRIJK: tot september 2023 bied ik enkel het lingam-ritueel aan. Vanaf september 2023 kan je bij mij ook terecht voor het Yoni-ritueel. Wil je dit graag nu ervaren, contacteer me, ik kan jou doorverwijzen naar heel fijne ervaren vrouwenhanden.


PRIJS: 450 euro
DUUR: 4 à 5 uur
*Factuur is mogelijk.  Dan komt er 21% bovenop het vermelde bedrag.

Neem  contact op wanneer je interesse hebt…

Contact

email: [email protected]
gsm: 0032 473 73 19 77

Adres

Alle sessies gaan door op mijn thuisadres
Tien-gebodensteeg 9
2060 Antwerpen

(dit vindt de gps niet, adres voor gps: Lange Beeldekensstraat 215)

Social media

Her-Leef

Sandra Decadt

© 2021 HerLeef, Sandra Decadt. Alle rechten voorbehouden | Design – Design Bear | Portretten ‘Welkom’ en ‘Wie ben ik’ door Anneleen DW Fotografie

Back to top